Μηνυτήρια αναφορά του Παναγιώτη Τζαχρήστα για την ανάπλαση της πλατείας των Φυτειών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Σεπτεμβρίου 2015

Μηνυτήρια αναφορά του Παναγιώτη Τζαχρήστα για την ανάπλαση της πλατείας των Φυτειών

Ανάπλαση πλατείας Φυτειών
Ακόμα και σήμερα αν υπάρχει η βούληση μπορεί το έργο να εκτελεστεί όπως σχεδιάστηκε, και να ολοκληρωθεί σε σύντομο διάστημα.

Θα ήταν απλά τα πράγματα και το έργο τελειωμένο εάν δεν βρίσκονταν επίδοξοι πατριοί να διεκδικούν την πατρότητά του.

Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 8 μήνες λέει η από 17/10/2013 σύμβαση. Τα χρήματα εξασφαλισμένα.

Σε ότι με αφορά, παρακολουθώ τις εξελίξεις και παρεμβαίνω με τη θεσμική μου ιδιότητα εγκαίρως και κατ επανάληψη αλλά δυστυχώς συναντώ ανευθυνότητα, επιπολαιότητα και επικίνδυνη αλαζονεία.

Δεν ξέρω τι γνωρίζει ο κόσμος η τι θέλει να γνωρίζει. Εκείνο που ξέρω και με λυπεί αφάνταστα είναι πως στο μακρύ χρονικό διάστημα των δυο ετών συναντώ την κουφή αλλά λαλίστατη εξουσία να αγνοεί αυτό που 2500 χρόνια είχε πει ο αρχαίος τραγικός (Αγάθων,450-400 π.Χ.) Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.

Με λύπη μεγάλη αναγκάστηκα να υπενθυμίσω στον άρχοντα ότι κατά νόμους άρχει προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να τελειώσει επιτέλους η ασέλγεια των κάθε λογής πατριών πάνω στο σπάργανο.

Σας κοινοποιώ την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσα στον εισαγγελέα κι ας βρει η δικαιοσύνη αν υπάρχουν υπεύθυνοι και ποιοι είναι.
Όλα τα έγγραφα που αναφέρονται ως επισυναπτόμενα είναι στη διάθεση των αναγνωστών κι όποιος θέλει μπορεί να μου τα ζητήσει.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad