Κλοπή και βανδαλισμοί στην Αερολέσχη Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

16 Σεπτεμβρίου 2015

Κλοπή και βανδαλισμοί στην Αερολέσχη Αγρινίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι γνωστοί άγνωστοι ρήμαξαν για μια ακόμη φορά τις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Αγρινίου.

Για μια ακόμη φορά, οι γνωστοί μας άγνωστοι, παραβίασαν τα υπόστεγα των αεροσκαφών της Αερολέσχης Αγρινίου και προέβησαν σε διάφορες κλοπές και βανδαλισμούς όπως: Κλοπή εργαλείων, βενζίνης, βενζινοδοχείων, λαδιών καθώς και σε βανδαλισμούς διαφόρων αεροσκαφών θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια πτήσεων με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χειριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ακόμη οι παρακάτω κλοπές :

1) Έχει κλαπεί δύο φορές το ψυγείο από το εντευκτήριο.
2) Έχουν κλαπεί κινητά χειριστών.
3) Έχουν κλαπεί καρέκλες από τον χώρο της σχολής.
4) Έχουν κλαπεί Ηλεκτρονικός υπολογιστής και Πολυμηχάνημα από τα γραφεία.
5) Έχει κλαπεί ο καυστήρας και η δεξαμενή πετρελαίου από τα γραφεία.
6) Έχουν κλαπεί οι μεταλλικές σχάρες από τον διάδρομο και λοιπούς χώρους με πρόκληση ατυχημάτων.
7) Έχει κλαπεί η περιέλιξη από τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μήνες. Για την καθυστέρηση φέρει μερίδιο ευθύνης και η ΔΕΗ.

Η συνολική ζημιά που υπέστη η Αερολέσχη με βάση τα ανωτέρω στοιχεία αποτιμάται πάνω από 10000 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αστυνομία κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια στην εξιχνίαση των κλοπών, ωστόσο το φαινόμενο επαναλαμβάνετε και για αυτό κάποιοι ευθύνονται.
Η Αερολέσχη Αγρινίου με την δράση της και τις εκδηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, έχει προβάλλει πολλές φορές την όμορφη περιοχή μας δημιουργώντας έναν πόλο έλξης για τον κόσμο που ασχολείται με τον Αεραθλητισμό, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Εκτός αυτών αρκετές φορές έχει συμβάλει στην πυροπροστασία και έρευνα απολεσθέντων προσώπων σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Αερολέσχη Αγρινίου λοιπόν ως φορέας Αθλητισμού και Πολιτισμού εκφράζει την δυσαρέσκειά της και την αγανάκτησή της για τα φαινόμενα αυτά.

Πιστεύουμε ότι η πολιτεία πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να βοηθήσει στην εξάλειψη αυτών των φαινομένων καθότι οι πολίτες έχουν φθάσει στα όρια της αγανάκτησης.

Το ΔΣ και τα Μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad