Πρόγραμμα Vodafone World of Difference: 10 υποψήφιοι θα εργαστούν για 6 μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγραμμα Vodafone World of Difference: 10 υποψήφιοι θα εργαστούν για 6 μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, και φέτος το πρόγραμμα Vodafone World of Difference δίνει τη δυνατότητα σε 10 άτομα να εργαστούν συμβάλλοντας στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών.

Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν 10 υποψήφιοι που θα εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό, με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών της κοινωνίας. Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου, που θα επιλεγεί μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ομίλου Vodafone, που υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο 2010 και έχει μέχρι σήμερα στηρίξει 34 νικητές, που εργάστηκαν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ή γνωρίζετε κάποιον που ενδιαφέρεται να δηλώσει υποψηφιότητα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.vodafone.gr/worldofdifference όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση. Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 11η Οκτωβρίου 2015 (έως και τα μεσάνυχτα).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, οι κυρίες Ναυσικά Ζευγώλη (τηλέφωνο: 210-6702395) και Αλεξάνδρα Παπανικολάου (τηλέφωνο: 210-6702691) θα είναι στη διάθεσή σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
Αριθμός επιτυχόντων : 10
Διάρκεια εργασίας: 6 μήνες
Έναρξη εργασίας: Ιανουάριος 2016
Μισθός: έως 8.000 €
Εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές: έως 2.000 €

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 14 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad