Ερώτηση Μπαρμπαρούση για επικίνδυνο σημείο της εθνικής οδού μπροστά στην είσοδο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2015

Ερώτηση Μπαρμπαρούση για επικίνδυνο σημείο της εθνικής οδού μπροστά στην είσοδο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας

ΘΕΜΑ: «Κίνδυνος-θάνατος το σημείο μπροστά στην είσοδο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας»

Καρμανιόλα αποτελεί το σημείο στην εθνική οδό όπου εισέρχονται και εξέρχονται τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Πρόσφατα σημειώθηκε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 26χρονο. Στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα δυστυχήματα, ορισμένα εκ των οποίων με θανάσιμους τραυματισμούς.

Αιτία του κινδύνου αποτελεί το γεγονός ότι στο σημείο δεν υπάρχει ούτε νησίδα ούτε φωτεινός σηματοδότης, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να αναγκάζονται να «κόψουν» τον δρόμο κάθετα και να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα για την είσοδο και έξοδό τους από τον σταθμό. Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ διέθεσε χρήματα για μελέτη προκειμένου να κατασκευασθεί κόμβος στα πλαίσια του έργου της αναδιαρρύθμισης της Εθνικής Οδού.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Για ποιο λόγο δεν έχει γίνει καμία ενέργεια μέχρι σήμερα ώστε να μην τίθενται σε κίνδυνο καθημερινά οι ζωές οδηγών και επιβατών;

Θα κατασκευαστεί άμεσα νησίδα στο σημείο εισόδου-εξόδου των ΚΤΕΛ για να μην χαθούν κι άλλες ζωές στο μέλλον;


Αθήνα, 27/10/2015

Ο ερωτών Βουλευτής
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad