Πάλαιρος: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βουβάλι! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Οκτωβρίου 2015

Πάλαιρος: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βουβάλι!

Πολλοί οι κίνδυνοι για τους οδηγούς στην Αιτωλοακαρνανική ύπαιθρο. Δρόμοι καρμανιόλες, οδικό δίκτυο γεμάτο λακκούβες αλλά και τα αιγοπρόβατα που συναντούμε στους επαρχιακούς δρόμους. Σε αυτούς τους κινδύνους προσθέστε και τα …βουβάλια.

Γιατί ένα βουβάλι ήταν ο… υπαίτιος τροχαίου την περασμένη νύχτα , γύρω στις 01.30, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από την Πάλαιρο. Ενός τροχαίου που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες καθώς ένα Ι.Χ. όχημα σμπαραλιάστηκε στην κυριολεξία προσκρούοντας με σφοδρότητα σε βουβάλι που ήταν στη μέση του δρόμου. Και όχι ενός απόμακρου δρόμου, αλλά του κεντρικού επαρχιακού δρόμου Βόνιτσας- Παλαίρου.

Στο Ι.Χ. όχημα επέβαινε μόνο ο νεαρός οδηγός του που είχε… Άγιο καθώς βγήκε σώος από το όχημα που διαλύθηκε. Το οικείο αστυνομικό τμήμα ενήργησε την έρευνα και όλοι ας έχουμε το νου μας και στα… βουβάλια όταν οδηγούμε.

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad