Αστακός: Τουρίστας κλειδώθηκε μία ώρα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου περιμένοντας την αστυνομία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Νοεμβρίου 2015

Αστακός: Τουρίστας κλειδώθηκε μία ώρα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου περιμένοντας την αστυνομία

Στην τουαλέτα ενός νυχτερινού καταστήματος αναγκάστηκε να κλειδωθεί ένας Βέλγος τουρίστας στον Αστακό, μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα Βέλγων τουριστών είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κατάστημα του Αστακού. Εκεί έγινε μια παρεξήγηση με μια άλλη παρέα, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυτός που προφανώς τσακώθηκε με τους άλλους και θεωρώντας ότι κινδυνεύει κάλεσε την αστυνομία στο 112 που είναι ο ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης για έκτακτες ανάγκες, αφού πρώτα κατέφυγε στην τουαλέτα του μαγαζιού, όπου κλειδώθηκε για να μην δεχθεί επίθεση.

Ο εν λόγω τουρίστας προφανώς θεώρησε ότι η αστυνομία θα έρθει σύντομα και το μαρτύριο της… τουαλέτας θα τελειώσει γρήγορα. Όμως που να ξέρει ότι το αστυνομικό τμήμα Αστακού κατά τις νυχτερινές ώρες λειτουργεί με έναν μόνο αστυνομικό, που δεν είναι δυνατόν να κλειδώσει το τμήμα και να πάει μόνος του στο «στόμα του λύκου». Έτσι καλείται η μικτή περιπολία από το Α.Τ. Αιτωλικού. Για να φθάσει όμως το περιπολικό από το Αιτωλικό στον Αστακό χρειάζεται περίπου μια ώρα. Τόσο χρειάστηκε να μείνει κλειδωμένος στην τουαλέτα και ο τουρίστας περιμένοντας βοήθεια. Με τόσες ελλείψεις που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ., αυτά και άλλα θα συμβούν που προκαλούν γέλια, αλλά και κλάματα για την κατάντια αυτής της χώρας…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad