Νέος επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Νοεμβρίου 2015

Νέος επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

Σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών στο Δημαρχείο Αστακού με σκοπό να συζητήσει τα έως τώρα πεπραγμένα της παράταξης, τις προοπτικές της, καθώς και να εκλέξει τον νέο επικεφαλής.

Από τη συζήτηση προέκυψε πλήρης ομοφωνία στις βασικές αξίες της Συμπολιτείας. Τονίστηκε η πλήρης ανεξαρτησία απ' οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα και η αντιμετώπιση των ζητημάτων του Ξηρομέρου με ήθος και μετριοφροσύνη, μακριά από παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές αντιλήψεις και πρακτικές.

Ως επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών εκλέχτηκε ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης ο οποίος υποσχέθηκε ακόμα πιο ενεργή ενασχόληση με τα καθημερινά προβλήματα του Δημότη, δράση της Συμπολιτείας μέσα στην κοινωνία και προώθηση του σχεδίου της για ανάπτυξη αυτού του τόπου, για να ξεφύγει επιτέλους το Ξηρόμερο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.


Η συνέλευση ευχαρίστησε τον απερχόμενο επικεφαλής κ. Ηλία Γεωργαλή για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και για το ότι αυτός πρώτος έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας πραγματικά εναλλακτικής πρότασης για τον τόπο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad