Αμφιλοχία: Αδειάζουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2015

Αμφιλοχία: Αδειάζουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων

Κρούσματα παραβατικότητας με στόχο οχήματα, παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στην Αμφιλοχία.

Πάνω από δέκα περιπτώσεις, με τελευταία το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με καταγγελία, είναι οι περιπτώσεις κλοπής καυσίμων από οχήματα εντός της πόλης. Επιτήδειοι δράστες, με επαναφορτιζόμενο τρυπάνι, ανοίγουν τρύπα στο σωληνάκι ή τρυπούν το ρεζερβουάρ στα πιο καινούρια μοντέλα και αδειάζουν το περιεχόμενο. Τα συγκεκριμένα «χτυπήματα» σημειώνονται κυρίως σε σημεία που δεν έχουν επαρκή φωτισμό.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο το καύσιμο που λείπει, αλλά και το κόστος επισκευής από τη ζημιά που προκαλείται. Το κόστος κυμαίνεται από 100 έως 500 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο αυτοκινήτου. Απαιτείται αυξημένη προσοχή των ιδιοκτητών αυτοκινήτων καθώς τα κρούσματα είναι αρκετά και η μόνη προστασία τους είναι η πρόληψη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad