Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο κ. Πανταζή - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Νοεμβρίου 2015

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο κ. Πανταζή

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου καταγγέλλει με ανακοίνωση της τον αντιδήμαρχο κ. Απόστολο Πανταζή και τονίζει: "Οι θεατρινισμοί, οι απειλές και οι βρισιές του αντιδημάρχου κ. Πανταζή στο Δ. Σ. Ξηρομέρου 02/11/2015, πέρα από προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που για μας δεν είναι προσωπικό, είναι προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα για το τί συμβαίνει στο Δ. Ξηρομέρου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι θεατρινισμοί, οι απειλές και οι βρισιές του αντιδημάρχου κ. Πανταζή στο Δ. Σ. Ξηρομέρου 02/11/2015, πέρα από προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που για μας δεν είναι προσωπικό, είναι προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα για το τί συμβαίνει στο Δ. Ξηρομέρου.

Γιατί δεν απαντούν για τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις που είναι μόνιμο καθεστώς στο Δήμο, για την μη λειτουργία των σφαγείων; Θέλουν να κρύψουν την προσπάθεια που κάνουν από την μια να περάσουν την αντιλαϊκή πολιτική που φορτώνει όλα τα βάρη στην φτωχή-λαϊκή οικογένεια και από την άλλη να γεμίζουν τις τσέπες τους τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα της περιοχής, με τα οποία ταυτίζονται.

Από ανθρώπους που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά και μακριά από τα προβλήματα του Δήμου. Δείχνει ακόμα την αντίληψη τους για το πώς αντιλαμβάνονται τις διαδικασίες και ότι θεωρούν το Δήμο ιδιοκτησία τους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται και να αναδεικνύει τα προβλήματα που αφορούν τους φτωχούς αγρότες του ψαράδες και όλες τις λαϊκές οικογένειες.

Καλούμε το λαό της περιοχής να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα να στηρίξει την προσπάθεια μας, να οργανωθεί στα σωματεία, συλλόγους της περιοχής, τις λαϊκές επιτροπές με στόχο την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad