Διανέμει ακτινίδια και πορτοκάλια η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Δεκεμβρίου 2015

Διανέμει ακτινίδια και πορτοκάλια η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Διανέμονται ακτινίδια και πορτοκάλια από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών μέσω των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε.

Η διανομή θα αφορά στους ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους και γίνεται με βάση την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι ποσότητες θα παραδοθούν στους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης στα σημεία παράδοσης και διανομής που έχουν ήδη υποδείξει για την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων τους.

Η διανομή θα πραγματοποιείται  με την  υποχρεωτική επίδειξη του Αριθμού ΑΜΚΑ και θα γίνεται αντιστοίχιση με τις λίστες ωφελουμένων.

Η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης ως εξής:

 
α) Δήμο  Ακτίου-Βόνιτσας
β) Δήμο Ξηρομέρου
γ) Δήμο Θέρμου
δ) Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου
ε) Δήμο Ναυπακτίας
στ) Ι. Μ. Ναυπάκτου
ζ)  Σύλλογο ΑΜΕΑ Γονέων –Κηδεμόνων και Φίλων αυτών (Ναυπακτίας και Δωρίδος) Αλκυόνη

Η διανομή τους στους ωφελούμενους του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των εταίρων, οι οποίοι και θα μεριμνήσουν για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις ημέρες και τα σημεία διανομής των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad