Η ΕΛΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

06 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΛΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 5η συνεχή χρονιά η ΕΛΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες μαζί με την ΣΤ΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Οι μαθητές μετά την ενημέρωση που είχαν για την Αναπηρία και το Έργο της ΕΛΕΠΑΠ σε προηγούμενο χρόνο, βρέθηκαν την Πέμπτη στο χώρο μας και γνωρίστηκαν με τα παιδιά μας. Μαζί πραγματοποίησαν 4 δράσεις με την καθοδήγηση των εμψυχωτών, του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ και των δασκάλων τους. Οι δράσεις ήταν θέατρο, μουσική, κατασκευή και ζωγραφική.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επικρατούσε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με κυρίαρχο το πνεύμα της δημιουργίας, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας και της υποστήριξης. Μετά την ολοκλήρωση των δράσεων, τα παιδιά αποχώρησαν με χαμόγελα και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κ. Μποκόρο για την αποδοχή της πρόσκλησης, τις δασκάλες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου και τα παιδιά.

Επίσης τους εμψυχωτές των δράσεων κ. Μαίρη Κολοκύθα, κ. Μαρία Μαχαλιώτη και κ. Θοδωρή Νεοφώτιστο.

                                           Ο Πρόεδρος               Η Γραμματέας
                                Επαμεινώνδας Τάνταρος    Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad