Αστακός: Επιμορφωτική ημερίδα για το σχολικό εκφοβισμό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Δεκεμβρίου 2015

Αστακός: Επιμορφωτική ημερίδα για το σχολικό εκφοβισμό

Πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Ξηρομέρου, επιμορφωτική ημερίδα για την ευαισθητοποίηση γονέων και φορέων της κοινότητας για το φαινόμενο του ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (BULLYING) και της βίας μεταξύ των μαθητών.

Υπεύθυνος Δράσης ο κ. Χατζηπέμπου Θεολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός - Κοιν. Λειτουργός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Συνδιοργάνωση Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αστακού.

Τα κυριότερα προσδοκώμενα αποτελέσματα, από την ημερίδα, είναι η αύξηση γνώσεων για τα θέματα της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού αλλά και των προβλημάτων ψυχικής υγείας των παιδιών και η αύξηση του επιπέδου κατανόησης του ομαδικού χαρακτήρα του φαινομένου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad