Παίζει για λύση στους κομμένους της τηλεπισκόπησης από το Ξηρόμερο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιανουαρίου 2016

Παίζει για λύση στους κομμένους της τηλεπισκόπησης από το Ξηρόμερο

Σε κλίμα καλής πίστης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας, τους οποίους συνόδευε στέλεχος της Ένωσης Αγρινίου, με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΠΕΚΕΠΕ, σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεπισκόπηση σε αγρότες κυρίως των Φυτειών και της Λεπενούς, όπως γράφει το site της ΕΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραγωγοί είχαν προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο και στη σύσκεψη που ακολούθησε, παρουσία του υπουργού Β. Αποστόλου, αναζητήθηκε κοινός τόπος για επανεξέταση και διόρθωση των λαθών, που οδήγησαν σε αποκλεισμό τους συγκεκριμένους παραγωγούς απ’ την Ενιαία Ενίσχυση.

Στη σύσκεψη εργασίας που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου, αφού παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόβλημα και κατατέθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα λαθών, υπεδείχθησαν οι ενδεδειγμένες λύσεις και δρομολογήθηκε η εφαρμογή τους.

Οι τελικές αποφάσεις, φυσικά, ανήκουν στο υπουργείο και στις υπηρεσίες του, τις ενέργειες των οποίων αναμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad