Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και χιόνια - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και χιόνια

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ – ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ) από σήμερα Τρίτη 19-01-2016 έως και την Πέμπτη 21-01-2016.

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 19-01-2016 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 21-01-2016 ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

1) ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ-ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ) ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ.
2) ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad