Τέλος στη συνδρομή του WhatsApp - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2016

Τέλος στη συνδρομή του WhatsApp

Την κατάργηση των συνδρομών ανακοίνωσε το WhatsApp, προκειμένου όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή και να την χρησιμοποιούν. Κατά το λανσάρισμα της εφαρμογής, μετά από ένα έτος χρήσης, το WhatsApp ζητούσε συνδρομή αξίας 99 cents όμως οι δημιουργοί του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η κίνηση δεν λειτούργησε προς όφελός τους. Δεν διέθεταν όλοι οι χρήστες πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με αποτέλεσμα να ανησυχούν ότι θα χάσουν τις συνομιλίες τους αλλά και την επικοινωνία με τους φίλους τους.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρία θα αφαιρέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες τη συνδρομή από όλες τις διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής και θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες, νέους και παλιούς.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad