Παραβόλα Αγρινίου: 22χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τη μάνα του με μαχαίρι (φώτο - βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Φεβρουαρίου 2016

Παραβόλα Αγρινίου: 22χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τη μάνα του με μαχαίρι (φώτο - βίντεο)

- Συνελήφθη άμεσα ο 22χρονος δράστης της χθεσινοβραδινής ανθρωποκτονίας στη Παραβόλα Αγρινίου
- Ο δράστης, μετά από διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη μητέρα του και ελαφρότερα τον αδελφό του


Συνελήφθη χθες (8-02-2016) το βράδυ, στη Παραβόλα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα ο δράστης, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με τον 18χρονο αδελφό του και την 44χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στη Παραβόλα Αγρινίου, τραυμάτισε με μαχαίρι τον 18χρονο στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια έπληξε τρεις φορές τη μητέρα του στη κοιλιά, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Αμέσως μετά τη πράξη του, ο 22χρονος διέφυγε πεζός και συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στο όποιο εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό. Έπειτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που ενεργούσαν ευρείες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε παραδόθηκε στους αστυνομικούς από το φίλο του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

 





Δείτε βίντεο:






Φωτογραφίες: agrinionews.gr / Βίντεο: protothema.gr - Εφημερίδα «Γεγονός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad