Γιατί τα καπάκια των στυλό BIC έχουν τρύπα στην κορυφή; - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί τα καπάκια των στυλό BIC έχουν τρύπα στην κορυφή;

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που το καπάκι του στυλό σας, μάρκας BIC έχει μια τρύπα στην κορυφή του και αυτός δεν είναι η συντήρηση του μελανιού για να μην ξεραθεί η μύτη της πένας.

Η εταιρεία εξήγησε ότι ο λόγος ύπαρξης αυτής της τρύπας είναι να μειώσει τον κίνδυνο των πνιγμών σε περίπτωση κατάποσης του καπακιού.

Η τρύπα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη διέλευση του αέρα, σε περίπτωση που κάποιος το καταπιεί και αυτό μπλοκάρει στον λάρυγγά του.Η εταρεία BIC, γράφει στην ιστοσελίδα της: «Εκτός από το αποτρέπουν τη διαρροή μελανιού από την πένα, όλα τα καπάκια BICείναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας που επιχειρούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο πνιγμού των παιδιών. Μερικά από αυτά τα αεριζόμενα καπάκια, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στο BIC Cristal, έχει μια μικρή τρύπα στην κορυφή για αυτόν ακριβώς τον λόγο».

Εκατό άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες από καπάκια στυλό.


πηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad