Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Η γύμνια του Δήμου μας... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2016

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Η γύμνια του Δήμου μας...

Δυστυχώς (αναγνωρίζοντας την υλική στήριξη που κατά καιρούς ο Δήμος προσέφερε στα Κέντρα Υγείας), όλοι σήμερα με πικρία διαπιστώσαμε την απουσία του Δημάρχου ή των Αντιδημάρχων από την σημερινή σύσκεψη των φορέων στο Αγρίνιο για την Υγεία.

Η γύμνια δυστυχώς του Δήμου μας, φάνηκε πιο έντονα από την ταυτόχρονη παρουσία όλων των υπόλοιπων Δήμων που έλαβαν και το λόγο, αναφέροντας τις θέσεις των δημοτών τους.
Σίγουρα οι άλλες εκδηλώσεις με τις οποίες έχουν τιμήσει την παρουσία τους θα ήταν σημαντικότερες από την σημερινή.
Όσον αφορά τις θέσεις μας για την Υγεία στον Δήμο μας. Ως γνωστόν πρόκειται για ένα Δήμο απομονωμένο με πολλά χωριά απομακρυσμένα και άθλιο οδικό δίκτυο.
1. Πρέπει να λειτουργήσει σταθμός του ΕΚΑΒ όπως και σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο.
2. Να δοθούν κίνητρα στους αγροτικούς γιατρούς να καλύψουν τις κενές θέσεις ιδίως στο Κ.Υ. Μύτικα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και ο Δήμος προσφέροντας για παράδειγμα δωρεάν στέγαση.
3. Να επιστρέψουν όλοι οι (παρανόμως) αποσπαθέντες στις θέσεις τους. Έτσι για παράδειγμα και το ακτινολογικού του Κ.Υ. Αστακού θα λειτουργούσε και δε θα έπρεπε ο κόσμος να κάνει ολόκληρο ταξίδι για μια ακτινογραφία.
4. Να γίνουν προσπάθειες για την επαρκή και σωστή στελέχωση των δομών υγείας του Δήμου μακριά από ρουσφετολογικές πρακτικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
5. Στηρίζουμε και επικροτούμε την εμπλοκή των ενεργών πολιτών, όπως ο Σύλλογος Φίλων του Κ.Υ. Μύτικα.
Οι παρούσες κοστοβόρες πολιτικές όχι μόνο δεν εξοικονομούν, αλλά έχουν και μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Γι' αυτό άλλωστε ως γνωστό, εγώ προσωπικά είχα προχωρήσει σε καταγγελία και ένορκη κατάθεση στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά.
Παναγιώτης Κούστας
Ειδικός Γενικής Ιατρικής
Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

1 σχόλιο:

  1. Αλαλουμ
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΕΝΕ
    Γιατι πηγαμε στην διαβουλευση
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΕΝΕ
    Γιατι δεν πηγαμε στην διαβουλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad