Δ/νση Δασών ΠΕ Αιτωλ/νίας: Έναρξη εφαρμογής ειδικού προγράμματος αντιμετώπισης λαθρουλοτομιών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2016

Δ/νση Δασών ΠΕ Αιτωλ/νίας: Έναρξη εφαρμογής ειδικού προγράμματος αντιμετώπισης λαθρουλοτομιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Δ/νση Δασών ΠΕ Αιτωλ/νίας ανακοινώνεται η έναρξη εφαρμογής ειδικού προγράμματος αντιμετώπισης των λαθροϋλοτομιών, της διακίνησης παράνομα υλοτομημένης ξυλείας και παράνομα αποληφθένων δασικών προϊόντων, εφαρμόζοντας και τους κανονισμούς της Ε.Ε. 995/2010 και 2173/2005

Στα πλαίσια της υλοποίηση του προγράμματος η Δ/νση Δασών Αιτωλ/νίας και τα κατά τόπους Δασαρχεία (Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου) λειτουργούν με αυξημένη ετοιμότητα, με ειδικά συνεργεία και με εποχούμενα περίπολα. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας Κυριακές και αργίες, θα υπάρχουν συνεχείς παρουσίες και έλεγχοι στην ύπαιθρο.

Παρακαλούνται όλοι οι φορείς καθώς και οι πολίτες να συνδράμουν τις προσπάθειες των δασικών υπαλλήλων, προκειμένου να περιορισθούν – εξαλειφθούν οι καταστροφές των δασών μας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:

Δ/νση Δασών Αιτ/νίας: 2631022536
Δασαρχείο Αγρινίου : 2641057617
Δασαρχείο Αμφιλοχίας: 2642022220
Δασαρχείο Μεσολογγίου : 2631022419
Δασαρχειο Ναυπάκτου : 2634022015

Σημειώνουμε ο τι οι παραβάτες, αλλά και όσοι ενεργούν κατ’ εντολή, ελέγχονται και διώκονται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Τα παρανόμως υλοτομημένα η συλεχθέντα προϊόντα, καθώς επίσης και τα χρησιμοποιούμενα μέσα, εργαλεία και οχήματα κατάσχονται.

Ο Δ/ντής Δασών Αιτλ/νίας
Νικήτας Δ. Μάζης MSc
Δασολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad