Αυτοψία στις εργασίες συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Απριλίου 2016

Αυτοψία στις εργασίες συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αυτοψία στις εργασίες συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Ένα σημαντικό έργο είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, ένα έργο προϋπολογισμού 1.150.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων.

Στο σημείο των εργασιών συντήρησης προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία του έργου, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ιωάννης Λύτρας, ο οποίος σε δηλώσεις του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού είχε να συντηρηθεί χρόνια εξ’ αιτίας της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εξασφαλίζοντας πόρους, εκφράζοντας και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, προσπαθεί με στοχευμένες παρεμβάσεις να δώσει στους πολίτες όσο το δυνατό ένα καλύτερο και ιδίως ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο».

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων αναφέρθηκε επίσης, και σε δύο νέα έργα που δημοπρατούνται εντός του πρώτου 15ημέρου του Μαΐου και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Πρόκειται για δύο εργολαβίες που έχουν να κάνουν με την συντήρηση του ανωτέρω Δικτύου, η πρώτη είναι προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ και αφορά την συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και η δεύτερη ύψους 540.000 ευρώ και αφορά το κόψιμο θάμνων, καθώς και την κάθετη και οριζόντια σήμανση του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad