Διήμερη εκδρομή σε Θεσσαλονίκη - Σουρωτή - Ουρανούπολη (Άγιο Όρος) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαΐου 2016

Διήμερη εκδρομή σε Θεσσαλονίκη - Σουρωτή - Ουρανούπολη (Άγιο Όρος)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΝ: 28-05-2016 ΟUT: 29-05-2016 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΟΥΡΩΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΣΤΑΚΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΟΥΡΟΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Στις 06:00 π.μ. αναχώρηση από Αστακό για Ουρανούπολη δια μέσω Ε.Ο Αντίρριου - Ιωαννίνων & Εγνατίας οδού με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση στο Μενίδι και Ιωάννινα. Στην συνέχεια θα διασχίσουμε τα βουνά της Βόρειας Πίνδου. Ως βόρεια Πίνδου αναφέρεται το τμήμα της οροσειράς που καταλαμβάνει τον νομό Γρεβενών και ένα μέρος του νομού Ιωαννίνων. Αποτελείται από τους ορεινούς όγκους βόρεια του αυχένα της Κατάρας. Οι ψηλότερες κορυφές της βόρειας Πίνδου είναι η Βασιλίτσα (2.249 μέτρα) και ο Λύγκος (2.177 μέτρα). Φτάνοντας στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης θα επισκεφτούμε τον Ι.Ν της Άγιας Σόφιας και του Άγιου Δημήτριου. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Αναχωρούμε για την Σουρωτή οπού είναι το μοναστήρι του Άγιου Παϊσιου προσκυνάμε και αναχωρούμε για τον προορισμό μας την Ουρανούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.Το ξενοδοχείο όπου θα διανυκτερέψουμε είναι, το ξενοδοχείο ΑΚΤΗ στην Ουρανούπολη.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΣΤΑΚΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 10:00 π.μ. για να πάρουμε το καραβάκι και να περιηγηθούμε το γύρο του Αγίου Όρους. Επιστροφή στην Ουρανούπολη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον Αστακό το βράδυ περίπου 10.00 μ.μ έχοντας πάρει της καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την εκδρομή του τουριστικού γραφείου PETTAS TOURS TRAVEL AGENCY.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή, καλό ταξίδι και αξέχαστες εμπειρίες!!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Το πακέτο της εκδρομής Λεωφορείο - Ξενοδοχείο - tour με το καραβάκι κοστίζει 80ευρώ.


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2646042181-2646041063

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad