Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντησή μου στην Κυνική Δήλωση Κατρούγκαλου!!!! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαΐου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντησή μου στην Κυνική Δήλωση Κατρούγκαλου!!!!

Κατρούγκαλος: Θα έτρεμε η γη αν το νομοσχέδιο ήταν «νόμος-λαιμητόμος»:
 

Μια δήλωση γεμάτη κυνισμό!!!

Και επειδή αυτός ο Νόμος σκοτώνει επαγγελματίες, επιστήμονες, ταμεία, συντάξεις και την κοινωνία, του αφιερώνω την φωτογραφία με το φορτηγό από το κλείσιμο του απογευματινού Ιατρείου της Κατοχής .

Καλά δεν φοβάσαι κύριε Κατρούγκαλε , μήπως δεν προλάβεις να ανέβεις στο ελικόπτερο και σε ανεβάσουν σε κανένα φορτηγό , οδηγώντας σε όχι σε ειδικό δικαστήριο, αλλά σε Λαϊκό Δικαστήριο;

Αυτό το ιατρείο δεν έκλεισε γιατί δεν είχε δουλειά ,αλλά επειδή υπάρχει και το ιατρείο του Αστακού , με θεωρείς πλούσιο , ενώ τα εγγόνια μου μένουν στο ενοίκιο και εσύ κολυμπάς στα πλούτη , μη ξέροντας πόση περιουσία έχεις, κάνοντας μικρότερη φορολογική δήλωση από εμένα .

Με τον Νόμο σου με καλείς από 4.000 Ευρώ τον χρόνο που πλήρωνα , να πληρώσω 30.000 Ευρώ στο ταμείο μου για Ασφαλιστική Εισφορά και για εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης από 2.800 να πληρώσω 9.000 Ευρώ , εκτός από τον μεγάλο φόρο εισοδήματος που πλήρωνα μέχρι πέρυσι. Γι αυτό με ανάγκασες να το κλείσω το ιατρείο της Κατοχής (το οποίο ήταν από τα πιο οργανωμένα ιατρεία , με υπερήχους, καρδιογράφο , κλίβανο αποστείρωσης , οξυγόνα, σπιρόμετρο ) , πράγμα το οποίο με λυπεί ιδιαίτερα , αφού δεν θα μπορώ να εξυπηρετήσω τους ασθενείς, που με τίμησαν αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους , για τις οποίες τους είμαι βαθύτατα ευγνώμων.

Σε προσωπικό επίπεδο μετά από 38 χρόνια ασφάλισης και επειδή πριν από 25 χρόνια είχα φροντίσει να έχω κάνει και μια καλή ιδιωτική ασφάλιση, δεν μπορείς να μου κάνει τίποτα .

Το μόνο που κατάφερες ήταν να φύγει για την Γαλλία ο γιός μου με τις τρείς εγγονούλες μου και την γυναίκα του η οποία είναι Ακτινολόγος , ο οποίος είχε κάνει λαμπρές σπουδές , αφού εκτός από το πτυχίο και την ειδικότητά του , έχει και MBA στα οικονομικά της υγείας, έχει εργαστεί για 5 χρόνια ως Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιασώ Θεσσαλίας , έχει μετεκπαίδευση στα επείγοντα στην Ελβετία και μιλάει άπταιστα 4 ξένες γλώσσες. Τον Νοέμβριο φεύγει για Γαλλία και η κόρη μου , η οποία μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες.

Κύριε Κατρούγκαλε με τον Νόμο σου εγκληματείς κατά της Ελληνικής Κοινωνίας , στέλνοντας όλους τους νέους επιστήμονες στο εξωτερικό και διαλύεις ασφαλιστικά ταμεία , συνταξιούχους και την κοινωνία !!!! 

Αστακός 10/5/2016

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Dr. Παναγιώτης Στάϊκος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad