Σύσκεψη για την αποτροπή της καταστροφής του δάσους βελανιδιάς Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαΐου 2016

Σύσκεψη για την αποτροπή της καταστροφής του δάσους βελανιδιάς Ξηρομέρου

Αγαπητοί φίλοι, το δάσος Βελανιδιάς, οι κάτοικοι των χωριών του δάσους, εμείς οι απόδημοι Ξηρομερίτες, σας χρειαζόμαστε. Θέλουμε την βοήθειά σας για να εμποδίσουμε το κράτος να μας διώξει από τα πατρικά μας, από τις ρίζες μας.


Μπροστά στο πρόβλημα της δημιουργίας εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα σκουπίδια (βιομάζα), μέσα στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, καλείσθε να παρευρεθείτε στην σύσκεψη που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος στις 21/5/2016 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ (Πατησίων 5, Ομόνοια), για να συναποφασίσουμε συντονισμό των ενεργειών μας για αποτροπή της απόφασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad