Αστακός: Εκατοντάδες οι πιστοί που επισκέφθηκαν το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής (ΦΩΤΟ) - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Αστακός: Εκατοντάδες οι πιστοί που επισκέφθηκαν το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής (ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες πιστοί επισκέφθηκαν το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής λίγο έξω από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, για να προσκυνήσουν με αφορμή την εορτή της Αγίας Παρασκευής.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό μετά αρτοκλασίας.

Δεκάδες πιστοί ανηφόρησαν προς το γραφικό εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής για να προσκυνήσουν και να ζητήσουν την βοήθεια της Αγίας. Εντυπωσιακή είναι επίσης, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η συμμετοχή των πιστών στην αρτοκλασία.

Η Αγία Παρασκευή γεννήθηκε στη Ρώμη στα χρόνια του αυτοκράτορα Αντωνίνου (138 – 160 μ.Χ.). Ήταν κόρη των ευσεβών Χριστιανών, Αγάθωνα και Πολιτείας, οι οποίοι φρόντισαν για την χριστιανική αγωγή της, όπως είχαν υποσχεθεί στο Θεό στην περίπτωση που θα τους έδινε ένα παιδί. Επειδή το παιδί γεννήθηκε ημέρα Παρασκευή έλαβε αυτό το όνομα.


Δείτε φωτογραφίες: 
 


Κείμενο: dogma / Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης - Make Art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ