Περιπετειώδης σύλληψη νεαρών μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αγρινίου- Αντιρρίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιουλίου 2016

Περιπετειώδης σύλληψη νεαρών μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αγρινίου- Αντιρρίου

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για δυο νεαρούς που προκάλεσαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εθνική οδό το περασμένο βράδυ.

Πρόκειται για επιβάτες μια μοτοσικλέτας οι οποίοι, στις 21.30, δεν υπάκουσαν σε σήμα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ για να σταματήσουν σε μπλόκο στο 91ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου- Αντιρρίου, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου.

Οι νεαροί, 20 και 21 ετών, γκάζωσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη για δύο χιλιόμετρα, Τελικά συνελήφθησαν αφού πρώτα αντιστάθηκαν ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκε και μικροποσότητα χασίς.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Α.Τ.Κατούνας για αντίσταση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς η μηχανή δεν διάθετε ασφαλιστήριο και ο οδηγός δεν διέθετε άδεια οδήγησης. Θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad