Τα αυτοκίνητα του Fast 8 από τα γυρίσματα στην Ισλανδία για τα μάτια σας μόνο! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιουλίου 2016

Τα αυτοκίνητα του Fast 8 από τα γυρίσματα στην Ισλανδία για τα μάτια σας μόνο!

Τα γυρίσματα της όγδοης Fast and Furious ταινίας συνεχίζονται στην Ισλανδία και η Universal Pictures ξεκίνησε να μοιράζεται φωτογραφίες με τους φαν της.

βωψωβ

Σε σκηνοθεσία του F. Gary Gray, το Fast 8 πρόκειται να λανσάρει μια νέα τριλογία όταν βγει στις αίθουσες στις 14 Απριλίου 2017.

σφδσφ

Μετά το Fast 8 θα ακολουθήσει η ένατη ταινία στις 19 Απριλίου 2019 και η δέκατη στις 2 Απριλίου 2021. Τα Fast and Furious 8, 9 και 10 δεν είναι οι μόνες νέες ταινίες που σκοπεύει να γυρίσει η εταιρία, αλλά, όπως λέγεται, έχουν στα σχέδια τους να κάνουν spinoffs και prequels του Fast and Furious.

φδγδγ

Το καστ του Fast 8 περιλαμβάνει τους γνωστούς Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, Dwayne Johnson,  Kurt Russell και Lucas Black.

ηγδγγφ

Η Charlize Theron επιβεβαιώθηκε ότι θα παίξει την κακιά της ταινίας, με το Kristofer Hivju σαν βοηθό της. Την πρώτη τους εμφάνιση θα κάνουν και οι Scott Eastwood και Hellen Mirren.

σδφσδφ

δφδγηφ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad