Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας εννέα (9) υπαλλήλων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Αυγούστου 2016

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας εννέα (9) υπαλλήλων

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου ύστερα από την υπ’ αριθ. 45 / 28.7.2015 (ΑΔΑ ΩΜ29ΟΚΡ9-ΜΤΘ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία επικυρώθηκε με την αριθ. πρωτ. 113803/23.8.2016 (ΑΔΑ ΨΚΡΒΟΡ1Φ-0ΗΓ) Απόφαση Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού Εννέα (9) υπαλλήλων, προς κάλυψη της ανάγκης έκτακτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών σύμφωνα και με την παρ.2 του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010, για τις εξής ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad