Αυτοκτόνησε 61χρονος στο νοσοκομείο του Αγρινίου - Έπεσε από παράθυρο του κλιμακοστασίου μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοκτόνησε 61χρονος στο νοσοκομείο του Αγρινίου - Έπεσε από παράθυρο του κλιμακοστασίου μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου

Θλιβερή είδηση με το «καλημέρα» στο Αγρίνιο. 61χρονος έχασε τη ζωή στο Νοσοκομείο Αγρινίου πέφτοντας, γύρω στις 8.15, από σημείο μεταξύ του τρίτου και του τετάρτου ορόφου, συγκεκριμένα από το παράθυρο κλιμακοστασίου που βρίσκεται προς τη δυτική πλευρά.

Η πτώση σόκαρε όσους την αντελήφθησαν και άμεσα έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας όμως είχε τραυματιστεί θανάσιμα.

Η αστυνομία που μετέβη στο νοσοκομείο ενεργεί την προανάκριση, συλλέγει τώρα καταθέσεις ωστόσο όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην αυτοκτονία. Όπως προβλέπεται θα παραγγελθεί και νεκροψία- νεκροτομή.

Ο 61χρονος, με καταγωγή από χωριό του δήμου Αγρινίου, ήταν στο Νοσοκομείο καθώς συνόδευε συγγενικό του πρόσωπο που νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική.

Σύμφωνα με μαρτυρίες έδειχνε προβληματισμένος αλλά κανείς δεν περίμενε την τραγική αυτή κατάληξη. Σοκαριστικό ήταν εξάλλου το γεγονός για ιατρό του Νοσοκομείου που συνομίλησε με τον αυτόχειρα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πτώση την στιγμή που ο 61χρονος ανέβαινε στο περβάζι του παραθύρου. «Θα αυτοκτονήσω» του είπε αλλά ο γιατρός δυστυχώς δεν πρόλαβε να τον εμποδίσει…

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad