Φυτεία κάνναβης στο Βάρνακα Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Φυτεία κάνναβης στο Βάρνακα Ξηρομέρου

Στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας,στην περιοχή Βάρνακας 41χρονος «καλλιεργούσε» με ιδιαίτερη φροντίδα αν κρίνει κανείς από την ανάπτυξη τους, δίπλα από ποιμνιοστάσιο 84 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,20 έως 4,60 μέτρα. Συνελήφθη με την κατηγορία της καλλιέργειας κάνναβης, ενώ συγκατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας ακόμη 25χρονος, ο οποίος αναζητείται.

Η αστυνομική επιχείρηση, που έγινε από τους αστυνομικούς, σε περιοχή του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας εντόπισε τη φυτεία, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο ποιμνιοστάσιο καθώς και στην κατοικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (224) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και (2) δενδρύλλια κάνναβης σε κατάσταση αποξήρανσης, βάρους (134) γραμμαρίων.

Ο 41χρονος οδηγείτε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad