ΠΑΝ.ΣΥ.: Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος Χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΝ.ΣΥ.: Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος Χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΡΙΟ, 2016

Ο Αιτωλοακαρνάνας, από το Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, υπέρ αθλητής Δημήτρης Μπακοχρήστος κατέκτησε την τρίτη θέση, στο αγώνισμα της άρσης βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των 54 κιλών και πήρε πανάξια το Χάλκινο μετάλλιο.

Η επιτυχία του μας συγκίνησε όλους ,ανέδειξε την τιτάνια ψυχή του και δικαίωσε την πολύχρονη και επίμονη προσπάθεια του να ανέβει στα υψηλότερα σκαλοπάτια του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το χάλκινο μετάλλιο είναι η αρχή και στην επόμενη παρά ολυμπιάδα το χρυσό θα είναι δική του αποκλειστική υπόθεση.

Μπράβο Δημήτρη. Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Η επιτυχία σου μας γέμισε δάκρυα χαράς και υπηρηφάνειας. Όσα ευχαριστώ και να σου πούμε είναι λίγα μπροστά στην τεράστια επιτυχία σου και στον χρυσό σου χαρακτήρα. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερός. Ο θεός να σου δίνει δύναμη και να έχεις πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στην οικογένεια σου που σε στηρίζει.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Το κεντρικό συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad