Κατακλύστηκε από τα νερά για πολλοστή φορά η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό - Καταγγελία αναγνώστριας! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Σεπτεμβρίου 2016

Κατακλύστηκε από τα νερά για πολλοστή φορά η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό - Καταγγελία αναγνώστριας!

Αναγνώστρια καταγγέλλει το κλείσιμο με τσιμέντο ενός ανοίγματος που ήταν η μοναδική διαφυγή του νερού, με αποτέλεσμα στην τελευταία νεροποντή στον Αστακό την περασμένη Παρασκευή, να πλημμυρίσουν τα χαμηλά σπίτια της περιοχής του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τσάμη Θεοδώρα αναφέρει:

«Για πολλοστή φορά η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό κατακλύστηκε από τα νερά...Ο δρόμος έγινε ποτάμι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα χαμηλά σπίτια της περιοχής...!!! Το στενό που βλέπετε το οποίο ήταν από χρόνια κατασκευασμένο για τα όμβρια ύδατα (είναι η μοναδική διαφυγή του νερού) καταλήγει σε άνοιγμα και ακολουθεί ο υπόνομος προς την θάλασσα. Το άνοιγμα αυτό λοιπόν φρόντισαν κάποιοι να το κλείσουν με τσιμέντο με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να πνιγόμαστε !!!! Αυτή τη φορά το θέμα δεν θα μείνει έτσι... καλέσαμε οποιονδήποτε υπεύθυνο από τον Δήμο μπορούσε να έρθει επί τόπου... ήρθε ο κύριος Θεόδωρος Λιβάνης και είδε την κατάσταση ως έχει.. .Δεν βγάλαμε άκρη... Έρχεται χειμώνας και η κατάσταση εξελίσσεται ως επικίνδυνη!!! Την Δευτέρα πρωί θα ζητηθεί από τον Δήμο να έρθουν να σπάσουν το τσιμέντο διαφορετικά θα το σπάσουμε μόνοι μας...! Την υπόθεση ανέλαβε δικηγόρος!!!!»

Δείτε φωτογραφίες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad