Νίκη με 1-0 για τον Ηρακλή Αστακού απέναντι στην ομάδα του Ελαιοφύτου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2016

Νίκη με 1-0 για τον Ηρακλή Αστακού απέναντι στην ομάδα του Ελαιοφύτου

Μετά από έναν παιχνίδι σκοπιμότητας με πολλά νεύρα και λίγες φάσεις, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού νίκησε με 1-0 την ομάδα του ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ και πήρε τους τρεις βαθμούς. Το γκολ πέτυχε ο Γιώργος Κοτρότσος στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ από πλάγια.

Η ομάδα του Ελαιόφυτου έπαιξε αμυντικά και κατάφερε να περιορίσει τον ΗΡΑΚΛΗ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έξω από την εστία της. Παρόλα αυτά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο με ευκαιρίες για γκολ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά από ασφυκτική πίεση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έπαιξε με τους: Λιβάνης Βασίλης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Παναγιώτης, Παπαζήσης Γιάννης, Τάφανι Πίτερ, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Κοτρότσος Γιώργος, Τριάντης Σωκράτης (Τριάντης Γιώργος), Μπαρμπαρούσης Δημήτριος (Κολλιάς Παναγιώτης), Λαδάς Γιώργος (Κοτρότσος Θόδωρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad