Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» καλεί τους πολίτες του Ξηρομέρου στη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 8 Οκτωβρίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Οκτωβρίου 2016

Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» καλεί τους πολίτες του Ξηρομέρου στη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών αποτελεί αυθύπαρκτη ζωντανή, συλλογική οντότητα, ικανή να εμπνέει όραμα, πρόταση και στάση ζωής για όλη την κοινωνία.

Η αμεσοδημοκρατία και η ισοτιμία των μελών της, οι ισχυροί δεσμοί με την κοινωνία, οι εναλλακτικές προτάσεις διεξόδου , ο κοινοτισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν το πλαίσιο των αρχών της.

Ως θεσμικός φορέας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρόμερου, η Συμπολιτεία πρέπει να χαρακτηρίζεται από την αντιπολιτευτική της παρέμβαση και τις εναλλακτικές προτάσεις .

Μια ουσιαστική συζήτηση επιβάλλεται, ώστε να μας οδηγήσει σε μια εξωστρεφή πορεία δράσης και συνάντησης με την κοινωνία, ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα.

Άξονες αυτής της δράσης μπορεί να είναι: 

Ανασυγκρότηση της συλλογικότητας, επιμέρους πρωτοβουλίες στην επικοινωνία με τους δημότες, πρωτοβουλίες στο επίπεδο της κοινωνίας (ΚΟΙΝΣΕΠ-τοπικά προβλήματα). Και πάνω από όλα , η ενεργή συμμετοχή και η συντονισμένη συλλογική εξειδίκευση των στόχων.

Η επομένη γενική συνέλευση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία στην περαιτέρω πορεία της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών.

Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου σας απευθύνουμε κάλεσμα ενεργής συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση της Συμπολιτείας το Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016 και ώρα 19.00, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου.


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad