Δεν τα κατάφερε ο Αίολος στον Χολαργό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Οκτωβρίου 2016

Δεν τα κατάφερε ο Αίολος στον Χολαργό

Με ήττα ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει το μεγάλο επίτευγμα του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνοντας αυτή τη φορά από τον Κ.Ο. Χολαργού με 74-58. Το σύνολο του Μιχάλη Κουταλιανού δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι, γεγονός που στοίχισε στο τελικό… ταμείο. To κακό της ξεκίνημα την έκανε να χάσει την επαφή με το σκορ και να κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του ματς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο έγινε μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή και την ολική επαναφορά, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στην τέταρτη περίοδο υπήρξαν κάποιες κακές επιλογές που δεν επέτρεψαν την αλλαγή του σκηνικού.

Οι Νίκος Κατσαρές και Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης απουσίασαν ξανά, δημιουργώντας σημαντικά κενά, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Κακλαμάνος με 19 πόντους και 5/6 τρίποντα και τον ακολούθησαν οι Τάσος Χαρισμίδης (έκανε νταμπλ-νταμπλ) και Φάνης Κουμπούρας…

Κ.Ο. Χολαργού – Αίολος Αστακού 74-58

Διαιτητές: Διαμαντής-Παγώνης-Κυριακόπουλος
Δεκάλεπτα: 24-15, 44-27, 56-46, 74-58

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Ιωάννου): Αγγελόπουλος 6,, Μιλόσεβιτς 9 (1τρ. 6ασ.), Μποχωρίδης 6 (2), Καλλινικίδης 7 (1), Μοτσενίγος 19 (2), Κουτρούλιας 15 (1), Γκιζόγιαννης 8,Τσιάκος 2, Τζακόπουλος 2 (7ασ.).

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Κουταλιανός): Μπρόζος 6 (1), Θεοδωράκος 4 , Κουμπούρας 12 (5ασ.), Παπαδιονυσίου 2, Κακλαμάνος 19 (5/6τρ.), Κιτσούλης 2, Κασαμπαλής 2, Χαρισμίδης 11 (13ρ., 4ασ.).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad