Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται από χθες το Μεσολόγγι μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε βασικές υποδομές, κατοικίες αλλά και σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.

Μάλιστα ορισμένοι κάτοικοι του Μεσολογγίου δε δίστασαν να βγουν ακόμα και με βάρκες στους δρόμους οι οποίοι είχαν μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμια.


 Λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, ο δήμος Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης, έχει διασφαλίσει κατάλυμα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής σε όσους κατοίκους λόγω της κακοκαιρίας αδυνατούν να παραμείνουν στις οικίες τους.Άλλα δημοτικά διαμερίσματα τα οποίο αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι του Αιτωλικού και οι τοπικές κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Ευηνοχωρίου, Αγίου Θωμά και Σταμνών.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, έκανε χθες λόγο για πρωτοφανή όγκο νερού που έπεσε στην περιοχή.
Δείτε το βίντεο:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad