Ξεκίνησε και επίσημα στην Ευρώπη η σεζόν του Porsche Driving Experience Winter 2017 (ΒΙΝΤΕΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησε και επίσημα στην Ευρώπη η σεζόν του Porsche Driving Experience Winter 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σεζόν του Porsche Driving Experience Winter 2017 ξεκίνησε και επίσημα στην Ευρώπη, με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εκπληκτική εμπειρία.

Στο κέντρο δοκιμών του Levi, η Porsche διοργανώνει μαθήματα οδήγησης σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Βόρεια της Φινλανδίας υπάρχει μια διαφορετική πίστα, όπου οι οδηγοί μαθαίνουν με τη βοήθεια επαγγελματιών πώς να χειρίζονται τα αυτοκίνητα στον πάγο και το χιόνι, να φρενάρουν αποτελεσματικά, να κάνουν ελιγμούς αποφυγής και να ντριφτάρουν.



Η φιλοσοφία του Driving Experience Winter είναι απλή και εγγυημένη. Καθαρή, ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Για όποιον ενδιαφέρεται, τα camp είναι διάρκειας τεσσάρων ημερών και το κόστος του πακέτου κυμαίνεται από 3.990 έως 6.990 ευρώ, περιλαμβάνοντας αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, διατροφή και διάφορες δραστηριότητες, όπως βόλτα με χάσκι.



Φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν, οδηγώντας όλα τα αυτοκίνητα της Porsche, από την 718 Cayman έως τις 911 Turbo S και Cayenne.

Δείτε το βίντεο:




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad