Αστακός: Ενημέρωση για το πιλοτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. «Υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2016

Αστακός: Ενημέρωση για το πιλοτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. «Υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας»

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 (ώρα 11:00) θα πραγματοποιηθεί στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας (Ξενοδοχείο Giannis Village), συνάντηση ενημέρωσης και συζήτηση, για το πιλοτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. «Υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα» (MARE/2014/04 – SI2.723876).

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση, αφού γίνει ενημέρωση από τους υπεύθυνους του Προγράμματος για το σκοπό και την πορεία υλοποίησής του, θα ακολουθήσει:
  • Συζήτηση για την κατάσταση της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας, την οργάνωση των ψαράδων του κλάδου και τα προβλήματα συλλογικής εκπροσώπησής τους, στα γνωμοδοτικά και συμβουλευτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Διατύπωση προτάσεων για την υποστήριξη της εκπροσώπησης του σημαντικού αυτού τμήματος του αλιευτικού μας στόλου στα αναφερόμενα όργανα και τους τρόπους άμεσης και έγκυρης πληροφόρησης των ψαράδων.
  • Παρουσίαση της λειτουργίας ειδικού διαδικτυακού τόπου και διανομή Οδηγού, για την ενημέρωση των ψαράδων και των συλλόγων τους.
Δημόσιοι και κοινωνικοί φορείς, αλιευτικοί σύλλογοι και ψαράδες θα βρεθούν στη συνάντηση αυτή, που οργανώνεται από την APC s.a., ελληνική εταιρεία συμβούλων, με εξειδίκευση στους τομείς αλιείας – υδατοκαλλιέργειας, του αγροτικού χώρου και της αειφόρου ανάπτυξης, ανάδοχο του πιλοτικού προγράμματος της Ε.Ε., όσον αφορά την Ελλάδα και υπεύθυνη για το συντονισμό υλοποίησής του, για τις τρείς χώρες.

Για την APC s.a.
Νίκος Αναγνόπουλος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad