Παναγιώτης Στάϊκος: "Αμερική - Μια Χώρα Μαγική και συνάμα Τραγική" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Νοεμβρίου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: "Αμερική - Μια Χώρα Μαγική και συνάμα Τραγική"

Αμερική: Μια Χώρα Μαγική και συνάμα Τραγική!!!
(Αξίζει. Ακούστε αυτό το τραγούδι του 1974,

Για εμένα το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν καθόλου έκπληξη , αφού οι πολίτες είχαν να επιλέξουν μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης.

Το ανέμενα!!!

Από την μια ένας αδίστακτος αμόρφωτος απατεώνας, ο οποίος αν και χρεοκόπησε ,βρήκε τον τρόπο, όχι μόνο να πατήσει ξανά στα πόδια του, αλλά και να πατήσει στα πόδια του την Αμερική και ίσως και ολόκληρο τον Κόσμο. Η πλήρης ενσάρκωση του Αμερικανικού Ονείρου, το οποίο τελικά δεν δίνει την δυνατότητα μόνο στους Άριστους και τους Ικανότατους να έχουν επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη χωρίς σταματημό, αλλά και στον κάθε αδίστακτο απατεώνα- τυχοδιώκτη να βρεθεί τελικά στην κορυφή των κορυφών!!!

Και από την άλλη μια αδίστακτη , με λαμπρές σπουδές, Διαβολογυναίκα , η οποία είναι έτοιμη να πουλήσει και την ψυχή της στον Διάβολο προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της , χωρίς ίχνος από ηθικές αναστολές, φιλότιμο και αξιοπρέπεια, την οποία κάποιοι αποκαλούν Σκύλα.

Και στην μέση ένας λαός πολύ αμόρφωτος, που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να τρώει αναισθήτως fast food και να βλέπει Television,αυτόν που κάποιοι με πολύ περιφρόνηση αποκαλούν Pigs (Γουρούνια). Δεν μιλάμε για κάποιους ξεχωριστούς επιστήμονες ή ερευνητές κάποιων πολύ Σπουδαίων Πανεπιστημίων ή κάποιους πολύ λιγοστούς ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης. Αυτοί είναι η μειοψηφία .

Αυτό πιστεύουν οι μορφωμένοι άνθρωποι της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής και το ίδιο αποκόμισα και εγώ τις λίγες φορές που την επισκέφτηκα.

Η επιλογή αυτού του λαού δεν νομίζω όμως, ότι είναι αναιτιολόγητη, αφού αισθάνθηκαν πως τα Golden Boys των Οικονομικών Κολοσσών και Πανεπιστημίων, αθλητισμού, μουσικής, θεάματος, δεν έδιναν γι’ αυτούς μια δεκάρα εάν ζουν ή πεθαίνουν, αισθανόμενοι ότι τους βλέπουν σαν Pigs (Γουρούνια) και γαλουχημένοι με το όραμα του τυχοδιωκτισμού ψήφισαν Donald Trump.

Και εκείνοι οι «Δημοκρατικοί» δεν βρήκαν έναν Νέο άνθρωπο, ένα Αστέρι, από τα πολλά που έχει η Αμερική .

Και έτσι: President of the USA is Donald Trump!!!!

Αν με ανησυχεί κάτι ,είναι ότι θα αποσύρει την υπογραφή των USA , από το πρωτόκολλο για την κλιματική αλλαγή και αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες για την Ανθρωπότητα, όλες τις άλλες μπούρδες θα τις πάρει πίσω!!!!

Αστακός 9/11/2016

Ευχαριστώ για την Φιλοξενία.
Παναγιώτης Στάικος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad