Σε άθλια κατάσταση το παρκάκι του Αστακού (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2016

Σε άθλια κατάσταση το παρκάκι του Αστακού (ΦΩΤΟ)

Βρεθήκαμε στον Αστακό μετά από πάρα πολύ καιρό, για να παρακολουθήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πηγαίνοντας για το Δημαρχείο κοντοσταθήκαμε λίγο στο μικρό παρκάκι στην παραλία απέναντι από την παιδική χαρά. Η κατάσταση τραγική. Χόρτα μέχρι το Θεό και άφθονα σκουπίδια σε όλο το χώρο.

Επίσης μεγάλη εντύπωση μας έκαναν τα τελείως ασυντήρητα και επικίνδυνα για ηλεκτροπληξία φωτιστικά στην παραλία. Σχεδόν όλα είναι με τα καλώδια τους σε κοινή θέα.

Φυσικά τα εντάλματα πληρωμής κοπής χόρτων κοινόχρηστων χώρων (δείτε εδώ) και οι απ' ευθείας αναθέσεις επισκευής φωτιστικών (δείτε εδώ) εκδίδονται και λαμβάνονται απρόσκοπτα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ερυθριάζει κανείς.

Δείτε φωτογραφίες:










πηγή

 

1 σχόλιο:

  1. Η κατασταση δυστυχως εχει ξεφυγει... η εικονα του τοπου μας ειναι τραγικη εως και απογοητευτικη...οι παραπανω εικονες ειναι μονο μια μικρη ενδειξη της επικρατουσας καταστασης..στην πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι πολυ χριροτερα...απαραδεκτο! Και οι τοπικες αρχες δεν συγκινούνται καθολου οπως φαινεται! Η ανευθυνοτητα προσωποποιημενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad