Ο Αστακός στην κορυφή σε διεθνές επίπεδο στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αστακός στην κορυφή σε διεθνές επίπεδο στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!!

- ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!
- Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!!!!
- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!!!


Χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια όχι μόνο για το Δάσκαλο και τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αλλά και για την περιοχή μας αποτελεί η μεγάλη διάκριση της Γεωργίας στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη στις Βρυξέλλες την 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 και στο οποίο συμμετείχαν Αθλητές από όλο τον κόσμο!!

Η Ελλάδα έδωσε δυναμικό παρόν αποσπώντας πολλές νίκες και μετάλλια. Ανάμεσα στους Έλληνες Αθλητές που αναχώρησαν την Παρασκευή από το ΕΛ. Βενιζέλος με σκοπό να ανεβάσουν τη χώρα μας ψηλά ήταν και οι δύο (2) πρωταθλήτριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα, η οποία, παρά την προσπάθειά της, ηττήθηκε από τη Γαλλίδα αντίπαλο και η ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία, η οποία ανέβασε τον Αστακό και την ΕΛΛΑΔΑ στην κορυφή κατακτώντας το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!!!!

Η επιτυχία της Γεωργίας τόνωσε ηθικά και ψυχολογικά όλους τους Αθλητές του Συλλόγου και αποτελεί γι’ αυτούς επιπλέον κίνητρο για υψηλούς στόχους και διακρίσεις. Ιδιαίτερα στα τμήματα
υποδομής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, τα οποία απαρτίζονται από μεγάλο αριθμό ταλαντούχων μικρών αθλητών, οι στόχοι έχουν μπει και ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν .

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της ανοδικής πορείας και των επιτυχιών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους Ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι μέσω διαδικτύου και τηλεφωνημάτων, έδειξαν την αγάπη τους για αυτή την επιτυχία.

Ο Δάσκαλος κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος και η ΓΕΩΡΓΙΑ ευχαριστούν όλους για τις ευχές και τα συγκινητικά μηνύματα.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από την αθλητική πορεία της Γεωργίας που δείχνουν την ωραία αθλητική της διαδρομή στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ...
 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad