Αιτωλοακαρνανική γιορτή - Κοπή πίτας από την ΠΑΝ.ΣΥ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Δεκεμβρίου 2016

Αιτωλοακαρνανική γιορτή - Κοπή πίτας από την ΠΑΝ.ΣΥ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


Η ΠΑΝ.ΣΥ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της θα διοργανώσει και φέτος την Αιτωλοακαρνανική Γιορτή– κοπή πίτας, για τους ετεροδημότες της Αθήνας και όσους κατοικούν μακριά από τη γενέτειρα τους.

Είναι μια πολύπλευρη εκδήλωση που μας δίνει την ευκαιρία να συναντηθούμε και να μετρήσουμε τα επιτεύγματα μας τη χρονιά που πέρασε.

Μέσα από την εκδήλωση προγραμματίζουμε να προβάλουμε ποιο εντυπωσιακά την αίγλη της Αιτωλοακαρνανίας. Με αρκετές και σημαντικές βραβεύσεις στον πολιτισμό, στις τέχνες, στον αθλητισμό, στη δημιουργία και στην καινοτομία και με επισημάνσεις για πολλά που έγιναν και για ένα καλύτερο μέλλον, συνεχίζουμε το πολύχρονο εθελοντικό μας πλαίσιο που όχι μόνο δεν σταμάτησε τις δραστηριότητες του αλλά τις αυξάνει για το γενικό καλό και το καλό της κοινωνίας μας.

Με στόχο την καλύτερη Γιορτή, χορευτικά συλλόγων, θεματικές ενότητες, προβολές και βραβεύσεις θα εμπλουτίσουν το 3ωρο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα προσέλευσης 17:30 στο WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2- πλατεία Καραϊσκάκη –στάση Μετρό Μεταξουργείο). Αναλυτικά το πρόγραμμα στο προσεχές διάστημα.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝ.ΣΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad