Ευχαριστίες του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αστακού προς τον κ. Γαλούνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστίες του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αστακού προς τον κ. Γαλούνη

Με την παρούσα επιστολή μου, αισθάνομαι την ανάγκη, να εκφράσω και δημόσια, σε σας προσωπικά, αλλά και σε όλη την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, τις προσωπικές μου ευχαριστίες καθώς και όλου του προσωπικού του Κ.Υ. Αστακού, για την αμέριστη συνδρομή σας στην επίλυση μερικών εκ των σοβαρών και «ουκ ολίγων» δυστυχώς προβλημάτων του Κ.Υ.

Ειδικότερα αναφέρω μερικά εξ αυτών, όπως την επισκευή του συστήματος θέρμανσης, που επί χρόνια ήταν εκτός λειτουργίας (με ότι αυτό συνεπαγόταν για μια μονάδα υγείας χωρίς κεντρική θέρμανση και την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρείχε στους πολίτες), την μεταφορά εξοπλισμού, από το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου στο Κ.Υ., το βάψιμο των Ιατρείων και του χώρου αναμονής των ασθενών, αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων του συστήματος ύδρευσης του Κ.Υ., κ.λ.π.

Σας ευχαριστώ και πάλι και ευελπιστώ στην συνέχιση της αμέριστης συμπαράστασής σας για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στους πολίτες του Δήμου.

Ο Συντ. Διευθυντής του Κ.Υ.
Σιακαμπένης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad