Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ στον Παιδικό Σταθμό Κανδήλας.

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση οι μαθητές του ΚΔΑΠ παρουσίασαν ποιήματα για τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη και δραματοποίησαν το κλασικό παραμύθι του Καρόλου Ντίκενς Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Ο γνωστός σε όλους τσιγκούνης και μίζερος Εμπενέζερ Σκρουτζ, μετά τη μεταμεσονύκτια υπερφυσική επίσκεψη που δέχτηκε από τα Πνεύματα του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος, έβαλε στη ζωή και την καρδιά του τη μαγεία των Χριστουγέννων και πίστεψε στα θαύματα, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με ελπίδα και αισιοδοξία. Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και δέχτηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη του ΚΔΑΠ, ενώ προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους μετά την ολοκλήρωση της γιορτής.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας και το μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χριστόδουλος Ρηγάλος, ο Ειδικός Συνεργάτης της Κοινωφελούς Επιχείρησης και Υπέυθυνος των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου κ. Γιώργος Συγγούνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκόλιας, οι Τοπικοί Πρόεδροι Κανδήλας κ. Σπύρος Κράββαρης, Μύτικα κ. Ιωάννα Βέρρη, Βάρνακα κ. Βασίλης Πολύζος και Αρχοντοχωρίου κ. Γιώργος Λιοντάκης, εκπαιδευτικοί των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας και πολλοί γονείς. Τα μέλη του προσωπικού του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας ευχαριστούν όλους για την παρουσία τους. Εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος και Δημιουργικός ο καινούργιος χρόνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad