Δυναμικό παρών ο "Κένταυρος Αστακού" στο Kick Boxing! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Δεκεμβρίου 2016

Δυναμικό παρών ο "Κένταυρος Αστακού" στο Kick Boxing!

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ KICK BOXING!!!

Το Σάββατo 17 Δεκεμβρίου 2016 διεξήχθησαν στο Αγρίνιο διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING στους οποίους συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Π.Σ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία ο Δάσκαλος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ Γεώργιος. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με δύο Αθλητές: τον ΡΗΓΑΛΟ Ιωάννη και ΤΣΑΚΑΛΗ Ανδρόνικο. Αν και για τους δύο ήταν το πρώτο παιχνίδι στο ρίγκ πραγματοποίησαν έξοχες και δυνατές εμφανίσεις αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι αγώνες κύλησαν σε ένα όμορφο κλίμα, σεβασμού και άμμιλας, χωρίς ανάδειξη νικητή.

Άλλη μία χρονιά πλησιάζει στο τέλος της με τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ να πετυχαίνει τους στόχους του θέτοντας και αυτός την δική του σφραγίδα στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό νέων να αθληθούν αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στα μαχητικά Αθλήματα TAEKWONDO και KICK BOXING.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad