Ντίνα Σαμαρά: Εκ νέου προσφυγή κατά της νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τον προϋπολογισμό του έτους 2017 - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαρτίου 2017

Ντίνα Σαμαρά: Εκ νέου προσφυγή κατά της νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τον προϋπολογισμό του έτους 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την υπεύθυνη αντιπολιτευτική στάση που κρατάμε ως σήμερα, που σκοπό έχει την ορθή λειτουργία του Δήμου αλλά και την παρεμπόδιση αυθαίρετων ενεργειών της δημοτικής αρχής, καταθέσαμε εκ νέου προσφυγή κατά της νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του έτους 2017.

Όπως αναφέραμε και στην προσφυγή μας, αποκρύπτονται σημαντικά στοιχεία εσόδων και εξόδων τα οποία στην πραγματική τους διάσταση δεν ισοσκελίζουν τον υπάρχον προϋπολογισμό και αφήνουν τεράστια ερωτηματικά για την χρηστή διοίκηση του Δήμου, ο οποίος οικονομικά δεν πρόκειται να ορθοποδήσει με τις μέχρι σήμερα πολιτικες τακτικές διαχείρισης.

Πέρα από την προσφυγή για τον προϋπολογισμό έχουμε καταθέσει εμπρόθεσμα προσφυγή και κατά της με αριθμό 20/2017 απόφασης της οικονομικής επιτροπής για έργα του τέως Δήμου Αλυζίας. Για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις αφού με γνωστή μεθόδευση εισπράττονται νομικά αβάσιμες απαιτήσεις και μάλιστα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει αντιληπτό ότι για διοικήσεις θα πρέπει να έχεις ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.


ΑΣΤΑΚΟΣ 17/3/2017

Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad