3η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για το Δημοτικό Σχολείο Αστακού! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαρτίου 2017

3η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για το Δημοτικό Σχολείο Αστακού!

Μια σπουδαία επιτυχία πραγματοποίησε το σχολείο μας την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη στην Πάτρα.

Τα παιδιά του ΣΤ2 κατάφεραν με το έργο τους Deliver-Lego, να αποσπάσουν το τρίτο βαραβείο καλύτερου δημοτικού σχολείου! Η πρόταση Deliver-Lego έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ρομποτικού οχήματος το οποίο πραγματοποιεί διανομές κατ' οίκον. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα επίτευγμα πολύ σημαντικό, για την πραγματοποίηση του οποίου χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών Ζαφείρη Λαμπρινής (δασκάλας Τ.Π.Ε.) και Νταβέλου Πέτρου (δασκάλου του τμήματος), κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ωραρίου, μετακίνησης, υποδομών και χρηματοδότησης.

Είναι σπουδαίο για το σχολείο μας να βρίσκεται εκεί, στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις, έτσι ώστε οι μαθητές μας να κερδίζουν από αυτές και να μετρούν τις δυνάμεις τους. Η ομάδα μας προκρίθηκε από τους περιφερειακούς αγώνες και θα συμμετάσχει στους πανελλήνιους τελικούς που θα λάβουν χώρα στις 18 Μαρτίου στην Αθήνα. Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσουν κι εκεί επάξια τον Αστακό και τη Δυτική Ελλάδα!

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας.

Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό, το οποίο μας παραχωρήθηκε ευγενικά από το κατάστημα Make Art στον Αστακό. Για τη λήψη των φωτογραφιών ελήφθη η έγγραφη συγκατάθεση των γονιών των μαθητών.

Για την ιστορία, οι μαθητές του ΣΤ2 είναι (με τυχαία σειρά) οι εξής: Σπύρος Τέγας, Έμυ Μπότσιου, Δέσποινα Παπαζώη, Θάνος Φραίμης, Νεφέλη Ταπραντζή, Μαρία Μπαμπούρη, Νίκος Χολής, Αλεξάνδρα Χολή, Μιχαήλ Μάτεβ, Στάθης Σταρίδας, Βασίλης Σκάνδαλος, Τάσος Μπάκας, Αλέξανδρος Ρουσάι.

Πολλά συγχαρητήρια!!!πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad