Άλλη μια δυναμική δραστηριότητα για τον "Κένταυρο Αστακού" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2017

Άλλη μια δυναμική δραστηριότητα για τον "Κένταυρο Αστακού"

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

Ο Κένταυρος Αστακού συνεχίζοντας τις αγωνιστικές του δραστηριότητeς ταξίδεψε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στα Ιωάννινα, όπου συμμετείχε με 47 συνολικά αθλητές στο Φιλικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΑΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κατάμεστο κλειστό Στάδιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την συμμετοχή των Αθλητών να ξεπερνά τους 500 δείχνοντας τη ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος. Στους αγώνες συμμετείχαν Σύλλογοι από Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρο και κεντροδυτική Μακεδονία, Ανάμεσα σε αυτούς και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού με μία πολυπληθή αποστολή, η οποία αποτελούνταν από έμπειρους αλλά και αρχάριους μικρούς αθλητές. Όλοι τους είχαν μια δυναμική και όμορφη παρουσία γυρίζοντας στον Αστακό χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθοδηγούμενοι άψογα από τους Βοηθούς κόουτς: ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Θεοδώρα, ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ανδριάννα, ΔΟΥΝΗ Νίκη, ΣΑΒΒΑ Ιωάννα, ΔΟΥΝΗ Κωνσταντίνο, ΣΟΜΠΟΛΟ Ιωάννη, ΧΡΟΝΗ Νικόλαο και ΛΙΒΑΝΗ Αθανάσιο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν επάξια στο ρόλο που τους ανέθεσε ο Δάσκαλος κ. ΜΑΡΙΝΟΣ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει τόσο τον διοργανωτή Σύλλογο, όσο και τους υπόλοιπους Συλλόγους για το πολιτισμένο κλίμα και την άψογη συνεργασία.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ η συμμετοχή στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την ΕΠΩΝΥΜΙΑ TIRANΑ CHALLENGE, το οποίο θα διεξαχθεί στα ΤΙΡΑΝΑ την 25-26 Μαρτίου 2017 και θα συμμετέχουν εκτός των ελληνικών συλλόγων, ομάδες κυρίως από Βαλκανικές χώρες.

Αξίζει να αναφερθεί εκ μέρους του συλλόγου ότι τα έξοδα της αποστολής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ για μία ακόμη φορά ΚΑΛΥΠΤΕΙ η οικογένεια ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη-ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Αικατερίνης, η οποία εδώ και χρόνια στηρίζει οικονομικά την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου σε όλες τις αποστολές δίνοντας την ευκαιρία έτσι στα παιδιά να εκπληρώνουν το όνειρό τους για τον πρωταθλητισμό και να έχουν κατά συνέπεια πετύχει σημαντικές διακρίσεις που ίσως να μην ερχόταν ποτέ!!

Δ.Σ.- Αθλητές-Γονείς-Δάσκαλος και όλη η ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συνεχόμενη οικονομική ενίσχυση η οποία φανερώνει την αμέριστη αγάπη τους για τα παιδιά.

Δελτίο Τύπου
Α.Μ.Σ. Κένταυρου Αστακού Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad