Αίολος Αστακού: Ολοκληρώθηκε η εξαιρετική πορεία των μίνι 2003 κοριτσιών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2017

Αίολος Αστακού: Ολοκληρώθηκε η εξαιρετική πορεία των μίνι 2003 κοριτσιών

Την ήττα στον ημιτελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ για το τμήμα μίνι 2003 κοριτσιών του Αιόλου Αστακού από τον Πήγασο Αγρινίου με 51-28 στο κλειστό του Αντιρρίου.

Το άγχος και η αστοχία ειδικά στο δεύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο εμπόδισε τις νεαρές μας παίκτριες να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό απέναντι όμως σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος είναι και φαβορί για τον τίτλο.

Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλοιώνει την προσπάθεια και την μαχητικότητα των κοριτσιών του Σάββα Αραπατσάνη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη τους την εξαιρετική τους πορεία.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν είναι οι: Σταύρου Β., Τσιλιγιάννη Αρ., Αθανασούλα Π., Κακαρούνα Ι., Ταπραντζή Αγ., Σελαμαι Α., Σταύρου Ηλ., Μακρή Ε., Γκάτση Αικ., Πούλιου Ε., Παπαζήση Μετ., Μακρή Λ.

Τα βήματα προόδου του Αιόλου στο γυναικείο μπάσκετ είναι μεγάλα, καθώς την πρόκριση των κορασίδων στους “8”, είδαμε τις παγκορασίδες στους “4”, ενώ τα καλύτερα έρχονται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας εν όψει των επόμενων ελπιδοφόρων ετών.

 
 
 


 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad