Νίκησε τον Ηρακλή με 73-64 ο Αίολος και έκανε το 2-2! Στο Ιβανώφειο θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαΐου 2017

Νίκησε τον Ηρακλή με 73-64 ο Αίολος και έκανε το 2-2! Στο Ιβανώφειο θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση

Στο Ιβανώφειο θα λύσουν τις διαφορές τους ο Ηρακλής και ο Αίολος Αστακού.

Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν εντός έδρας της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή με 73-64, έφεραν τη σειρά στα ίσια (2-2) και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του Μιχάλη Κουταλιανού απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στον “Γηραιό” πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα στην κατηγορία και με ψυχωμένη εμφάνιση έστειλε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Αίολος Αστακού είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε με 36-27, ωστόσο ο Ηρακλής πραγματοποίησε ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο και πήρε το προβάδισμα (46-53). Η τέταρτη περίοδος θύμισε το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου τα ηνία του αγώνα και με ηγέτη τον Κουμπούρα να φτάνουν στη νίκη.

Διαιτητές: Παναγιώτου-Βαρδάλος-Δαρλαμήτσος
Δεκάλεπτα: 20-16, 36-27, 46-53, 73-64.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Κουταλιανός): Μπρόζος 5 (1), Θεοδωράκος 6 (2), Κουμπούρας 24, Παπαδιονυσίου 9, Κατσαρές 3, Γκάτζιας, Κακλαμάνος 6 (1), Κιτσούλης 4, Κασαμπαλής, Χαρισμίδης 3, Λυμπάρης 9 (1), Γκιζόγιαννης 4.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 11, Γιαννακίδης 15 (4), Τότσιος 7, Ονάσογλου, Δέσπος 2, Χρυσόπουλος 12, Γκαγκαλούδης 13 (1), Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας, Χείλαρης 2, Καλαϊτζίδης 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad