''Το Δέκατο Έβδομο Κιβώτιο'' του Διονύση Λεϊμονή ταξιδεύει στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2017

''Το Δέκατο Έβδομο Κιβώτιο'' του Διονύση Λεϊμονή ταξιδεύει στον Αστακό

''Το Δέκατο Έβδομο Κιβώτιο'' του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή ταξιδεύει στον Αστακό και συναντά τους μαθητές της Α' τάξης του Γυμνασίου Αστακού

Την Παρασκευή 5/5/2017 οι μαθητές της Α'τάξης του Γυμνασίου Αστακού με την φιλόλογο τους στο μάθημα της Λογοτεχνίας κυρία Βαλάρη Κωνσταντίνα υποδέχθηκαν και συνομίλησαν με το συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή με αφορμή το βιβλίο του ''Το δέκατο έβδομο κιβώτιο'' και πρόσθεσαν τη δική τους φωνή σ' εκείνες που ζητούν να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του μνημείου του Παρθενώνα.

Τη συζήτηση ακολούθησαν μικρές απόπειρες δημιουργικής γραφής από τους μαθητές και τους γονείς τους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά το συγγραφέα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και ήρθε από το Βόλο για να μας συναντήσει.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και κυρίως τους γονείς της Α' τάξης που στήριξαν την προσπάθεια μας και έγραψαν μαζί μας τα δικά τους κείμενα.

Ευχαριστούμε το διευθυντή του σχολείου μας κ. Κουντούρη που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad